Keira Knightley

7. července 2007 v 21:41 |  Herci/Herečky
Keira Knightley
Datum narození: 26. 3. 1985
Znamení: Beran
Místo narození: Teddington, Middlesex, Anglie
Filmografie:
2008 The Best Time of Our Lives Vera
2007 Atonement Cecilia Tallis
2007 Piráti z Karibiku - Na konci světa Elizabeth Swanová
2006 Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého muže Elizabeth Swanová
2005 Stories of Lost Soul Leah
2005 Pýcha a předsudek Elizabeth Bennetová
2005 Domino Domino Harvey
2005 Svěrací Kazajka
2004 Král Artuš Ginevra
2003 Láska nebeská Juliet
2003 Piráti z Karibiku - Prokletí černé perly Elizabeth Swan
2002 Doktor Živago Lara Antipova
2002 Prďoši Music School Student
2002 The season alter Helena
2002 Pure Louise
2002 Blafuj jako Beckham Juliette Paxton
2001 Díra Frances Alnomd Smith
Něco o ní:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama